logo

Glasbewassing

Naast het schoonmaken van uw pand, doen wij Reijke schoonmaakdiensten ook glasbewassing. Wij hebben daar professionele spullen voor in huis. Tegenwoordig zijn de meeste kantoorpanden voorzien van behoorlijke hoeveelheid glas rondom, dit glas dient professioneel schoon gemaakt te worden. U wilt natuurlijk geen krassen in uw ruiten. Vieze ramen is natuurlijk ook geen visitekaartje voor uw bedrijf. 

Onze glasspecialisten staan voor uw klaar. Wij kunnen letterlijk overal glasbewassing uitvoeren. Met ladders, telescoopsystemen of op andere moderne manieren. 
 

Veiligheid in glasbewassing

Al onze glasbewassing specialisten beschikken over een veiligheidspaspoort en zijn bovendien VCA opgeleid. Dat staat voor Veiligheid Checklist Ondernemers. Daarnaast hebben ze een diploma voor uitzonderlijke situaties. Allemaal garanties voor de veiligheid van onze mensen en het streng naleven van de ARBO regels. Voor de maximale zekerheid maken onze glasbewassing specialisten altijd een risico-evaluatie en inventarisatie. 

Wij willen graag voor het glasbewassing van uw onderneming een vrijblijvende offerte opmaken. Ook als u alleen uw glasbewassing wilt laten doen, staat Reijke schoonmaakdiensten voor u klaar. 

Vloerreiniging

Naast het normale regulieren schoonmaken van uw kantoor, kantine of andere ruimtes, draagt Reijke schoonmaakdienst ook zorg voor het grondig reinigen van uw vloeren. 

Indien u een contract met ons aangaat worden de vloeren natuurlijk geveegd, gestofzuigd en gedweild. Alleen zoals u misschien niet weet is dit niet genoeg om uw vloer in top conditie te houden, vooral op de plaatsen waar veel gelopen wordt, wordt de vloer snel grouw. Dit is te voorkomen door minimaal één keer per jaar de vloer stevig te schrobben met een schrobmachine, die wij natuurlijk in ons bezit hebben. Wij halen tijdens deze schrobsessie de vieze toplaag van uw vloer waarna wij deze weer voorzien van een nieuwe toplaag. Dit laatste is vooral belangrijk bij linolieum. Bij plavuizen volstaat het schobben alleen. Het strippen van de toplaag en het aanbrengen van een nieuwe toplaag op uw linoleumvloer hebben grote voordelen voor u. De vloer gaat langer mee, de dagelijkse schoonmaak duurt korter en de vloer krijgt zijn glans weer terug. 

Tevens kunnen wij uw tapijt professioneel reinigen. Ook daarvoor hebben wij de machines in huis. 

Kortom nog een reden om te kiezen voor Reijke schoonmaakdiensten. 

Kantoor schoonmaak

Reijke schoonmaakdiensten is een specialist in het vakkundig schoonmaken van kantooromgevingen. Een schone werkplek verhoogt de productiviteit en creativiteit van uw medewerkers. Wij dragen er zorg voor dat de werkplek nadat wij geweest zijn weer helemaal schoon zijn, daaronder verstaan wij ook het schoonmaken van telefoons, toetsenborden en de vieze vingers van het LCD scherm. Wij gebruiken daar alleen maar biologisch afbreekbare schoonmaak middelen voor.

In de huidige economische verandering, veranderd de kantooromgeving ook, wij als dienstverlenende schoonmaakspecialist veranderen met uw organisatie mee, waarbij flexibiliteit en kwaliteit onze voornaamste speerpunten zijn om uw kantoorruimte en werkplek schoon te houden. 

Vakmensen in kantoor schoonmaak

 • Vast team van betrokken mensen
 • In huis opgeleid tot schoonmaker met goede communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Klantgericht bij schoonmaak tijdens kantooruren (b.v. niet gaan stofzuigen als u een belangrijke klant te woord staat)
 • Flexibele schoonmaak afgestemd op uw wensenpakket en kantoorgebruik.

Speerpunten

Voor Reijke Schoonmaakdiensten is geen project te groot. Wij kunnen het gehele onderhoud van uw pand verzorgen. Of het nu om een woonhuis gaat of een groot kantoor pand Reijke Schoonmaakdiensten regelt het allemaal voor uw. 

Dagelijkse schoonmaak

 • Kantoren
 • Interieur reiniging
 • Trappenhuizen
 • Interieur reiniging
 • Theaters
 • Congreszalen
 • Sportverenigingen
 • restaurants/ kantines

Extra werkzaamheden

 • Incidentele schoonmaak.
 • Opleveringsschoonmaak (bij de oplevering van uw pand).
 • Grote schoonmaak (uw pand reinigen van A tot Z).
 • Calamiteitenschoonmaak.

Tevens verrichten wij glasbewassing voor uw, waarvoor wij ook alle benodigheden in huis hebben. Lees verder voor meer informatie over onze verschillende mogelijkheden.

Wij maken uw object van boven tot onder vlekkenloos schoon. Daarvoor gebruiken wij alleen biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Uw zal verbaast staan van onze kwaliteit en de snelheid waarmee wij uw werkruimte c.q. woonruimte weer schoon hebben.

079-3608295

Copyright © 2017 Reijke Schoonmaakdiensten